Reizen en reisverslagen
Home » gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Ed en Aletta Laros
6 dagen geleden

Het is nu twee maanden geleden dat ik dit geplaatst heb. Misschien wil het helemaal niet, maar laat dat ook weten. We kennen elkaar van Schöppingen toen we bij de luchtmacht in militaire dienst zaten.

Aletta en Ed Laros
2 maanden geleden

Leuke website.
Bij het bekijken van onze trouwfoto's 45 jaar geleden kwam ik een foto van jullie tegen. Zou het leuk vinden weer eens kontakt te hebben. Wij wonen sinds een jaar in de buurt van Steenwijk.

F. de Vries
2 maanden geleden

Wij denken eraan deze zomer ri Zwitserland te gaan. Doel oa Grindelwald, Aletschgletsjer etc en dan ri Matterhorn en dan via Simplonpas naar lago maggiore en verder. Kunnen jullie ons wat meer vertellen over het land? Mpoie routes? Swiss Terroir of camperplaatsen? Kunnen we op deze route ideeën gebruik maken van grand tour? Super bedankt alvast van ook Friese camperaars uit dorpje vlakbij Leeuwarden😀

Raymond Kool
5 maanden geleden

Beste Irma & Behan, graag zou ik in contact met jullie willen komen voor een artikel in ons Klein Wonen Magazine. Hopelijk willen jullie hieraan meewerken. Zo ja, stuur mij dan even een mailtje. Alvast bedankt!

Hartelijke groeten,
Raymond Kool
Hoofdredacteur Klein Wonen Magazine