Donderdag 17 september. We zijn de Ardèche afgereden en hebben bij elk uitzichtspunt naar de rivier gekeken. Prachtige uitzichten. We hebben de hele dag werk gehad en staan nu in Orgnac-l'Aven, coördinaten N 44 18'14 " E 4 25'56" gratis, inclusief alle voorzieningen. Mooie rustige plaats in een klein dorpje.

Vrijdag 18 september. We zijn vandaag door allemaal leuke kleine stadjes gekomen. Les Van, Jojeuse, Largentière, en tot slot Vogüé. We hebben een paar uur aan de Ardèche gezeten in de zon. Het water staat nog steeds erg hoog en het stroomt hard. Je kunt er jammer genoeg niet in zwemmen. We staan hier bij het kerkhof op een parkeerplaats. Coördinaten N 44 33'5" E 4 24'47" gratis, geen voorzieningen. Rustige plaats.

Zaterdag 19 september. Vanochtend hebben we 2 uren in de omgeving van het dorp gewandeld. Eerst zouden we via de bossen naar een ander dorp lopen maar er werd ons door een jager gezegd dat we er niet langs mochten. Af en toe hoorden we ook schoten. We zijn terug gegaan en via een andere weg de andere kant op geweest. We kwamen langs een steengroeve waar rond 1900 grote brokken steen uitgehouwen werden voor gebouwen in Parijs. Het is hele bijzondere steen met een erg hoge dichtheid, hoger dan in beton.

Om een uur of 12 zijn we doorgereden naar Aubenas. Dit was geen leuke stad. De sfeer was niet goed. Het mensen op straat kwamen niet goed over en de gebouwen en huizen vielen erg tegen.
We zijn doorgereden naar Cornas, een dorpje aan de Rhône, coördinaten N 44 57'37" E 4 50'51"  rustige gratis camperplaatsen met alle voorzieningen. Mooi uitzicht op de wijngaarden.

Zondag 20 september. We hebben vandaag 750 km gereden via de Autoroute langs Lyon, Dyon, Metz, Nancy, Luxemburg en zijn nu op de camperplaats van Trier in Duitsland. Coördinaten N 49 44'24"  E 6 37'27"  €9,60 zonder stroom.  Mooie rustige plaats aan de Moezel.
Maandag 21 september. We hebben vanochtend Trier bekeken. Een mooie stad met een bezienswaardige binnenstad. De dom is erg mooi en op het centrale plein staan mooie gebouwen. Verder is er nog de Porta Nigra, de zwarte poort uit de Romeinse tijd.
Om 1 uur zijn we naar huis gereden waar we om half 7 aankwamen.